Dominikai Köztársaság, Punta Cana: Hotel Catalonia Bavaro Beach Golf & Casino Resort 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 233967
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Dominikai Köztársaság
Város: Punta Cana

Szállás / program részletes leírása



Punta Cana lélegzetelállító fehérhomokos tengerpartján helyezkedik el a kiváló színvonalú és roppant széleskörű szolgáltatásokat nyújtó szálloda. A számtalan sport és szórakozási lehetőségeket kínáló hotelben lehetetlen unatkozni, családoknak és pároknak is remek választás! Legyen része egy feledhetetlen karibi vakációban: fürödjön a kristálytiszta, türkizkék vízben, sétáljon a parton a naplementében és élvezze az egzotikus kulináris élményeket!

Fekvése: Közvetlenül a lenyűgöző szépségű, szemet gyönyörködtető tengerparton található a 711 szobával rendelkező szálloda komplexum, Punta Cana nemzetközi repülőtértől kb. 23 km távolságra.

Szobák:

JUNIOR SUITE: A trópusi kerttel körbevett, erkélyes/ teraszos junior suite-k, légkondicionáltak, ingyenes wifive, fürdőszobával rendelkeznek, hajszárítóval, telefonnal, TV-vel, minibárral, kávéfőzővel, széffel felszereltek. Maximum 2 fő elhelyezésére alkalmasak.

PRIVILEGED SUITE: A strandon található 57,3 négyzetmétereslakosztályok nappalival, légkondicionálóval, terasszal vagy balkonnal, ingyenes wifivel, tengerre néző kilátással és exkluzív szolgáltatásokkal rendelkeznek. Felszereltségileg megegyeznek a a junior lakosztályokéval. A vendégek számára biztosított plusz szolgáltatások: a Privileged Lounge (kávészünet, internetsarok) használata, reggeli részleg a Palapa és Gran Caribe étteremben, hetente belépő az 5 tematikus étterem egyikébe, 10% kedvezmény golf túrákra és az Alegría Spa szolgáltatásaira, 20% kedvezmény egy tengerparti romantikus homár vacsorára, 30$-os kaszinó ajándékutalvány, 24 órás szobaszerviz, párnamenü

Szolgáltatások:bárok, étterem büférendszerben, a la carte étteremek, 24 órás recepció, légkondicionált közös helyiségek, szobaszerviz, pénzváltás, konferenciaterem, Wifi, térítés ellenében mosoda, orvosi ügyelet, fodrászat, üzletek, fotóstúdió, medencék, gyermekmedencék, gyermekklub, napozóterasz nyugágyakkal és napernyőkkel, fitneszterem, szauna, jacuzzi, aerobic, vízi aerobic,asztalitenisz, tollas, íjászat, darts, lovaglás, golf (Cabeza de Toro golfklub, Karib golfklub), strandröplabda, petanque, animációs és esti szórakoztató programok, táncórák, kaszinó, diszkó, tenisz, vízi sportok: szörf, vitorlázás, kajak, kenu, búvárkodás, SPA kezelések térítés ellenében

Étkezés:all inclusive. (reggeli, ebéd, vacsora büférendszerben; italok: víz, bor, sör, üdítők, helyi alkoholos italok)

Éttermek:
Gran Caribe étterem: büfé reggeli, ebéd és vacsora
La Palapa étterem: büfé reggeli és ebéd,
Creperie: palacsintázó (11:00-18:00)
Yuca: karibi étterem: a la carte vacsora
Rodeo Steakhouse: amerikai étterem: a la carte étterem (heti egy foglalás)
Terrace Tapas &Lounge:tapasz étterem: a la carte vacsora,
Mikado ázsiai étterem: a la carte vacsora látványkonyhával.,
Sorrento Pizzeria: a la carte étterem (12:00-02:00),
La Toscana olasz étterem: a la carte vacsora.


Bárok(helyi alkoholos és alkoholmentes italok korlátlan fogyasztása, prémium italok felár ellenében):
El Palmeral Bar
Curaçao Bar
Swim-up Bar: medence melletti bár
Beach Bar
Kiosko Bar Playa
Pleamar: medence melleti snack bár
Ma Loo: juice bár

All inclusive szolgáltatások:

reggeli, ebéd és vacsora a szálloda büfé éttermében a hotel a`la carte éttermeinek használata víz, bor, sör és üdítők a hotel összes bárjában, éttermében és night klubjában korlátlan nemzetközi italfogyasztás napi rendszerességű szórakoztató programok a szálloda medencéjénél és tengerpartján (több nyelven) nem motoros vízisport eszközök animáció és esti show műsorok törölközőszolgálat (strand és medence egyaránt)



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet az Air France vagy a Swiss Airlines légitársaság menetrend szerint közlekedő járatára 1 átszállással, szállást a választott turnusra all inclusive ellátással, privát repülőtéri transzfert és magyar asszisztenciát.
A részvételi díjban szereplő repülőjegy ára meghatározott speciális díjtételű turista osztályra érvényes, helyek korlátozott számban foglalhatók. Az ettől eltérő díjtételű repülőjegy foglalása a részvételi díjat befolyásolja. A repülőjegyek foglalása speciális feltételekhez kötött, ezért foglalás után a jegy nem módosítható és nem visszatéríthető!
Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy 3-4. fő (felnőtt vagy gyermek) foglalása esetén a szállodák jellemzően 2 db kisebb méretű franciaágyon biztosítják az elhelyezést.



Külön fizetendő:

Repülőtéri illetéket, BBP biztosítást, fakultatív programok költségeit, útlemondási biztosítást.

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak