Dominikai Köztársaság, Punta Cana: Hotel Memories Splash Punta Cana 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 233922
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Dominikai Köztársaság
Város: Punta Cana

Szállás / program részletes leírása



Punta Cana gyöngyszeme közvetlenül a meghökkentő szépségű tengerparton helyezkedik el, a reptértől kb. 30 km-re. Saját vízi parkjában hullámmedence, relax medence és a legizgalmasabb csúszdák - pl Kamikaze, Space Bowl, Black Hole - várják a vendégeket, természetesen a kicsikről sem megfeledkezve, ők a számukra kialakított külön gyermekmedencébe csobbanva élhetik át a dominikai nyaralás élményeit.

Fekvése: közvetlenül a káprázatos szépségű, fehérhomokos tengerparton fekszik a teljes ellátást kínáló üdülőközpont, mely Punta Cana repülőterétől kb. 30km távolságra található.
Szobák:kétágyas szobái erkéllyel/balkonnal rendelkeznek, légkondicionálóval, WIFI- vel felszereltek. A fürdőszobatisztálkodási szettel és hajszárítóval ellátott. Felszereltségét illetően:TV-vel, vasalóval, minibárral, telefonnal, elektronikus széffel.
Deluxe szobái:a szobák mindegyike privát fürdőszobával, erkéllyel, vagy terasszal felszerelt. A szobákegy franciaággyal, vagy két különálló ággyal rendelkeznek. Egyaránt alkalmas párok, illetve kis családok elhelyezésére. Felszereltség: légkondicionáló, tea és kávéfőző, minibár ( felár ellenében), vasaló, asztal, TV, ingyenes WIFI, széf. A fürdőszoba fürdőkáddal észuhanyzóval, hajszárítóval és tisztálkodási szettel ellátott.Lekérésre foglalhatók erkélyes, illetve teraszos szobák. A szobákban maximum 4 fő helyezhető el ( 2+2, vagy 3+1 fő).
Lekérésre lehetőség van egymáshoz kapcsolódó szobák foglalására, melyek felszereltség szempontjából azonosak a deluxe szobákéval.
Deluxe családi lakosztály:kifejezetten alkalmas családok elhelyezésére. A szobákban egy nagy méretű ágy és egy emeletes ágy került elhelyezésre. Felszereltségét illetően alapvetően megegyezik a deluxe szobákéval, kiegészülve egyjacuzzi- val. Lekérésre lehetőség van erkéllyel, vagy terasszal rendelkező lakosztály foglalására. A szobákban maximum 4 fő elhelyezésére van lehetőség( 2+2, vagy 3+1 fő).
Premium szoba:saját fürdőszobával, erkéllyel, vagy terasszal ellátott szobák. Felszereltségét illetően megegyezik a deluxe szobákéval, leginkább hangulatában térnek el.A szobákban maximum 4 fő elhelyezésére van lehetőség (2+2 , vagy 3+1 fő).

Szolgáltatások: bárok, éttermek, 24 órás recepció, légkondicinált közös helyiségek, gyermekfelügyelet, mosoda, orvosi ügyelet, konferencia szolgáltatások, fotószalon, üzletek, Wifi.Sport és szórakozás: medence, gyermekmedence, játszótér, játszószoba (play station, rajzfilmek, társasjátékok), felnőtt és gyermek animációs programok, esti szórakoztató műsorok, diszkó, színház, kaszinó, asztalitenisz, billiárd, minigolf, strandröplabda, tenisz, aerobic, fitness terem, csúszdapark, vízi sportok: kajak, felszíni búvárkodás, bemutató búvár leckék, térítés ellenében motorizált vízi sportok, SPA részleg: welness kezelések, masszázs, szépségszalon, jacuzzi, szauna és gőzfürdő.

Étkezés:all inclusive.​

All Inclusive:

helyi italok korlátlan fogyasztása reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben. inygenes snack fogyasztás ingyenes WIFI használat korlátlan híváskezdeményezés észak- Amerikába és a legtöbb európai országba concierge szolgáltatás napközbeni és éjszakai szórakozási lehetőségek minibár szobaszervíz ( 07:00 - 21:00 között) vízipark korlátlan használata Éttermek és bárok:
Selections Buffet ( helyi és nemzetközi ételkülönlegességek, autentikus hozzávalókból)
Mexicana Cantina ( Mexikói konyha, kiegészülve spanyol specialitásokkal)
Under The Sea
Bella Cucina (mediterrán ízvilágú étterem)
Grazie Italian Trattoria ( autentikus olasz ételek)
Score Sports Bar
Bites Snack Bar
Scoops Ice Cream Bar





Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet az Air France vagy a Swiss Airlines légitársaság menetrend szerint közlekedő járatára 1 átszállással, szállást a választott turnusra all inclusive ellátással, privát repülőtéri transzfert és magyar asszisztenciát.
A részvételi díjban szereplő repülőjegy ára meghatározott speciális díjtételű turista osztályra érvényes, helyek korlátozott számban foglalhatók. Az ettől eltérő díjtételű repülőjegy foglalása a részvételi díjat befolyásolja. A repülőjegyek foglalása speciális feltételekhez kötött, ezért foglalás után a jegy nem módosítható és nem visszatéríthető!
Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy 3-4. fő (felnőtt vagy gyermek) foglalása esetén a szállodák jellemzően 2 db kisebb méretű franciaágyon biztosítják az elhelyezést.



Külön fizetendő:

Repülőtéri illetéket, BBP biztosítást, fakultatív programok költségeit, útlemondási biztosítást.

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 499 utazás 332 610 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak