Dél-Korea - kulturális ízelítő csoportos körutazás

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 223571
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:körutazás

Ország: Dél-Korea
Város: Szöul, Suwon, Paju, Gyeongju, Busan

Szállás / program részletes leírása



Program



1 . Nap – április 16.
Elutazás Budapestről délután a Qatar Airways légitársaság járataival Dohán keresztül Szöulba, magyar csoportkísérőnk társaságában.

2 . Nap – április 17.
A délutáni órákban érkezünk meg Szöul Incheon repülőterére, ahonnan busszal jutunk be a belvárosi szállodánkba. Szállás Szöulban.

3 . Nap – április 18.
Egész napos városnézés busszalSzöulban. Elsőként Szöul öt palotája közül az első és legnagyobbGyeongbokgung palotátlátogatjuk meg, ahol megtekintünk egy királyi őrségváltást is. Innen a palota előtti hatalmas térre, aGwanghwamunrasétálunk át, ahol megismerkedhetünk az ország történetének kiemelkedő alakjaival. Teszünk egy sétát a hagyományos épületeket felvonultatóBukchon Hanok Village-ben, majd aGangnamvárosrészben találhatóBongeunsabuddhista templomot tekintjük meg. Mielőtt lepihennénk, a város közepén magasodóN Seoul Towerkilátójából csodálhatjuk meg az elénk táruló panorámát. Szállás Szöulban.

4 . Nap – április 19.
Reggeli után buszos kirándulásraSuwonbautazunk, ahol a 18. század végén épültHwaseong erődmáig megmaradt falain sétálgathatunk. Az erőd része aHaenggung palotais, mely szintén világörökségi helyszín. Innen Dél-Korea legnagyobb skanzenjébe, aMinsok Village-be látogatunk. Az „élő múzeumban” korhű épületek közt sétálgatunk és betekinthetünk az elmúlt évszázadok Koreájának életébe. Szállás Szöulban.

5 . Nap – április 20.
Egész napos buszos kirándulásra indulunk az Észak-Koreai határ mentén húzódó, katonailag rendkívül szigorúan ellenőrzöttDemilitarizált Övezetbe (DMZ). Napunk során a koreai háborúval foglakozó emlékhelyeket látogatunk meg, mint például azImjingak Park, majd ellátogatunk azDorasan Observatorykilátójába. Ebéd egy helyi étteremben, majd megtekintjük a több, mint 1,5 km hosszú„Hármas számú alagutat”,melyet az északi katonák ástak, hogy észrevétlenül juthassanak át Dél-Koreába. A program végeztével busszal jutunk vissza Szöulba. Szállás Szöulban.

6 . Nap – április 21.
Folytatjuk Szöul felfedezését, mégpedig gyalogosan és tömegközlekedéssel. Elsőként metróval közelítjük meg aVárosházamodern üvegépületét, majd aCheonggyecheon patakhozsétálunk, ami kellemes oázisként szolgál a betonrengetegben. ATapgol Parkbanmegismerkedünk az ország függetlenségének történetével, végül pedig szabad program keretében vethetjük bele magunkat azInsadongutcán található szuvenír- és kézműves boltok, valamint éttermek végeláthatatlan kínálatába. Szállás Szöulban.

7 . Nap – április 22.
Reggel metróval utazunk a szöuli pályaudvarra, majd Korea szuperexpresszével, a KTX-el száguldunkGyeongjuvárosa felé. Az egykori Silla királyság fővárosában elsőként a 600-as évek óta állóCheomseongdaecsillagvizsgálót tekintjük meg, majd a részben felújítottDonggung palotaromjaihoz látogatunk, ahol a hozzá tartozóWolji-tóbangyönyörködhetünk. Útba ejtjük még a koreai buddhista művészet egyik mesterműveként számon tartottBulguksa templomot, és a közeliSeokguram barlanghíres buddha szobrát, ahonnan buszunkkal utazunk továbbBusanvárosába. Szállás Busanban.

8 . Nap – április 23.
Egész napos buszos városnézésre indulunkBusanvárosában. Elsőként a várostól északra fekvőHaedong Yongungsatemplomhozlátogatunk, mely közvetlenül a tengerparti sziklákra épült. A város felé visszaúton láthatjuk a sztárok által is gyakran látogatottHaeundae Beach-et, majd sétát teszünk a Busan-i Nemzetközi Filmfesztiválokról elnevezettBIFF térenés a közeliGukje hagyományos piacon.Szállás Busanban.

9 . Nap – április 24.
Kijelentkezünk a szállodából, majd busszal indulunk Szöul felé. Útközben megebédelünk, majd beiktatunk még egy megállót aSongnisan Nemzeti Parkban, ahol megtekintjük az UNESCO világörökségi listájára frissen felkerültBeopjusa templomot, mely a Sansa buddhista kolostorok egyike. Estére érünk a Szöul Incheon repülőtérre, ahonnan a késői órákban indul járatunk Dohán keresztül Budapestre. Hazaérkezés várhatóanáprilis 25-éna déli órákban.A programváltozás jogát fenntartjuk!


Tudnivalók az árról

A részvételi díj tartalmazza:
- Repülőjegyet Budapest – Szöul – Budapest útvonalon
- Vonatjegyeket a programban említett útvonalakra
- 7 éjszaka szállást 3 csillagos szállodában, kétágyas, standard szobákban
- Reggelit minden nap és 2 ebédet
- Transzfereket a városnézések során (privát busszal és tömegközlekedéssel a program szerint)
- Retúr repülőtéri transzfereket
- Helyi angol nyelvű idegenvezetést és magyar csoportkísérőt, tolmácsolást az út teljes időtartama alatt
- Városnézést és kirándulást Szöulban, Suwonban, a DMZ-ben, Gyeongjuban és Busanban
- A belépőket a programok során
Részvételi díj: 449.000 Ft /fő-től
Előfoglalási kedvezménnyel:
2018. október 31-ig: 409.000 Ft /fő-től



A részvételi díj nem tartalmazza:
- Repülőtéri illetékeket(kb. 160.000 Ft/fő)
- Sztornó biztosítást, amely a részvételi díj 2,5%-a
- Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítást
- A programban nem szereplő étkezéseket
- Egyágyas felárat (90.000 Ft /fő, társítás kérhető!)
A programváltozás jogát fenntartjuk!
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak