TOP KEDVENC! Dominikai Köztársaság, Punta Cana: Vista Sol Beach Resort 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 322392
Indulás dátuma:2024.04.08. (H)
Időtartam:9 nap/7 éj
Ár:  843 180 Ft / fő (alap ár)
Teljes ár:  866 789 Ft / fő
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Dominikai Köztársaság
Város: Punta Cana

Szállás / program részletes leírása



START UTAZÁSI IRODA = a Dominikai Köztársaság szakértője! 
Magyarországról Dominikára a legtöbb utas Irodánk szervezésében utazik ki, ezért rengeteg tapasztalatunk gyűlt össze ezen a téren és minden igényt kielégítő a választékunk. Tegyen Ön is próbára minket! Kérje ajánlatunkat 5*-os nyaralással kapcsolatban is! {Videó: 10 lélegzetelállító hely, amit meg kell látogatnia, ha Dominikán nyaral >>}

TELEPÍTETT IDEGENVEZETŐ:  A helyszínen több éve kint élő magyar idegenvezető csapatunk gondoskodik utasainkról 0-24 órában. Nem csak a magyar nyelvű programok megszervezése a feladatuk, hanem bármilyen probléma esetén (szobacsere, transzfer, internettel, telefonálással kapcsolatos ügyekben) keresse őket bizalommal!

PÁR SZÓ A HELYSZÍNRŐL: A Karib-tenger egyik legszebb szigetét Kolombusz Kristóf fedezte fel több, mint 500 éve. Az igazi trópusi paradicsomot hófehér homok és karcsú pálmafák jellemzik, klímája egész évben ideális az ott tartózkodásra. A Dominikai Köztársaság területe 2000 évvel ezelőtt még az Arawak- indiánok birodalma volt. Az indiánok kenukkal érkeztek a karib-tengeri szigetre, ahol békés települést alakítottak ki. 1492. december 5-én Kolumbusz Kristóf India helyett - melynek felfedezésére indult - ezen a karib-tengeri szigeten kötött ki. Az újonnan felfedezett ország a "Santa Maria" nevet kapta. Az itt található hegyes vidék miatt a spanyolok szinte otthon érezték magukat, és ezért "Espanola" névre keresztelték át a területet. 4 évvel később építették a sziget első városát, Santo Domingót, ahol a Columbus Palota is található, amely ma múzeumként üzemel. Santo Domingo óvárosát az UNESCO a világörökség részévé nyilvánította. A Samana-félsziget 14 km széles, szinte érintetlen öblében minden évben december és március között megfigyelhetik a párzásra ideérkező bálnákat. Történelmi jelentősége és természeti szépsége miatt a karib szigetvilágban fekvő országot évek óta számos turista keresi fel, hogy élvezzék a napsütést, a kristálytiszta tengert és a kókuszpálmák árnyékát. Mindezt kiegészíti a helyi emberek vidámsága és szívélyes vendégszeretete.

Részletes időjárás jelentés Dominikáról, havi bontásban! Kedvenc nyaralóhelyünk, ahol évente 365 napon keresztül nyár van!
A gondos nyaralás előtti felkészüléshez hozzátartozik, hogy tájékozódunk az üdülőhely időjárásáról. Hogy felkészülhessen, bemutatjuk most Önnek havi bontásban kedvenc nyaralóhelyünk jellegzetességeit, hogy Ön is képet kapjon arról, gyakorlatilag nincs olyan hónap, amikor ne lenne jó ötlet Dominikára utazni! Azt javasoljuk, hogy indulás előtt minden esetben ellenőrizze a friss időjárás-előjelzéseket és biztos, ami biztos csomagoljon el egy melegebb ruhadarabot az esetleges hűvösebb éjszakai időre.

Punta Cana kétségkívül a sziget legszebb strandszakaszai közé tartozik. A kb. 50 km hosszú, finom, szinte vakítóan fehérhomokos part látványától eláll a lélegzetünk. Az idilli természetben, a pálmafákkal és trópusi növényekkel övezett keleti parton biztosan kellemesen fognak nyaralni és kikapcsolódni. A finomhomokos tengerparton pálmafák hűs árnyékából gyönyörködhetünk a horizonttal egybeolvadó tengerben. De nem csak a pihenni vágyók, hanem a vízisport szerelmesei is megtalálják a hozzájuk illő programokat. Az itt található szállodák pedig all inclusive ellátással és számos kikapcsolódási lehetőséggel kényeztetik vendégeiket. Dominika a legjobb választás a tökéletes kikapcsolódáshoz és egy jól sikerült nyaraláshoz!

Olvasson tovább mindenféle érdekességet a szigetről: top látványosságok, koktélok, legjobb strandok, minden, ami érdekelheti >>

Mikor utazzunk Dominikára?
A fentiekben már írtunk arról, havi bontásban, hogy melyik hónapban, milyen időjárásra számíthatunk. Nézzük meg most azt a szempontot, hogy mikor milyen ünnepre, fesztiválra számíthatunk, hátha ez az élmény tovább színesíti és felejthetetlenné teszi a nyaralását. 
- Dominika Függetlenségi Ünnepei általában októbertől novemberig tartanak. A turisták és a helyiek számára is népszerű programok ezek, ahol a nemzet zenéjét, örökségét és a tengerrel való kapcsolatot ünnepli az ország. 
- Az országos karnevál a calypso versenyekkel indul valamint a karnevál királynője választással, és jelmezes felvonulással. Az ünnepségek a hagyományos Mardi Gras időszak alatt tartanak, két héttel Nagyböjt előtt (február).
- Az áprilistól júniusig tartó DOMFESTA (Dominikai Művészeti Fesztivál) az extravagáns tánc, a zene, a dráma, a képzőművészet, konyha, és az irodalom fesztiválja.
- A  Dive Fest a víz szerelmeseit várja július elején speciális programokkal, mint például a bálna-les, és kenutúrák.
- A zene szerelmeseinek a World Music Creole Fesztivált ajánljuk melyet minden év októberében rendeznek meg. Ezen a jelentős ünnepen Dominika történelmi múltjára emlékeznek és a kreol szokások szerinti hagyományos ruhát hordják, tradicionális élelmiszereket esznek, és népi tánccal, zenével és a felvonulásokkal tisztelegnek.

VISTA SOL HOTEL 4*, ALL INCLUSIVE
A szálloda honlapja<<<

Közvetlenül a homokos tengerparton, magyar nyelvű transzferrel, helyi asszisztenciával!

Elhelyezkedés: Az 548 szobás szálloda közvetlenül a homokos parton fekszik, Playa Bavaro csodálatos partszakaszán, trópusi növények, pálmafák között egy hatalmas kertben. 

Szolgáltatások: medencék, napágyak, napernyők, több étterem és bár, színház, spa és wellness, fitness terem, vízisportok, búvárkodási lehetőség, tenisz, asztalitenisz, animációs programok, gyermekklub. Bizonyos szolgáltatások felár ellenében vehetők igénybe. A recepció és a színház területén ingyenes wifi biztosított. Comfort

Szobák: a comfort szobák medencére vagy kertre néznek, felár ellenézben tengerre néző szoba is foglalható, családoknak pedig a galériás duplex szobákat javasoljuk. Tágas, felújított, tengerre néző junior suite szobák is kérhetők felár ellenében. Minden szoba légkondicionált, erkélyes, hajszárítóval, kávéfőzővel, telefonnal, televízióval, mini hűtővel felszerelt. Széf és wifi felár ellenében biztosított. 

Szobatípusok (felár ellenében, kérje ajánlatunkat)
- 22 m²-es egyágyas szoba
- 22 m²-es tengerre néző szoba, terasszal vagy erkéllyel
- 40 m²-es junior lakosztály - óceán felőli oldal: élje át azt az érzést, hogy a hálószobája közvetlenül a tengerpartra néz!
- két szintes családi lakosztály, a legfelső emeleten

Junior lakosztály - óceán felőli oldal (Golden Club VIP) – 2. fotóEllátás: all inclusive ellátás (étkezések és italfogyasztás a szállodában biztosított lista szerint)

Tematikus éttermek: Készüljön a kulináris kényeztetésre és pár plusz kilóra a Vista Sol Punta Cana Beach Resortban. Hat étterem várja Önt, melyek közül három a saját strandunkon található. Mindegyik más típusú konyhára specializálódott. Fedezze fel a világ ízeit anélkül, hogy elhagyná a szállodát! Minden tematikus étterem csak előjegyzés alapján látogatható (max. heti 3 alkalommal)

  • Büfé étterem: svédasztalos étterem, mely a legegzotikusabb és legtáplálóbb ételeket szolgálja fel, amelyeket házon belüli séfünk készít. Ne hagyja ki tematikus estjeinket, beleértve a dominikai éjszakát, a BBQ-estet, a francia éjszakát és a gálaestet.
  • BBQ American Grill: egy amerikai stílusú sport- és snackbár harapnivalókból és gyorsételekből álló svédasztallal, gyermekei imádni fogják! A LED TV sportműsorokat mutat, így nem marad le a jelentősebb sporteseményekről. És a legjobb dolog? Közvetlenül a tengerparton található, megmártózva a tengerben ünnepelheti csapata sikerét.
  • Gourmet étterem: ínyenc éttermünk ideális helyszínt biztosít a kiváló minőségű nemzetközi konyha remekeinek, a borlapunkon szereplő borokkal párosítva. Ez egy rusztikus tér, amelyet elegáns vacsorákhoz terveztek. Közvetlenül a színház mellett található.
  • Mamma Mia olasz étterem: egy másik tengerparti éttermünk, a Mamma Mia étterem egy kis szelet Olaszországból. Itt megtalálhatóak a legfinomabb pizzák, valamint más nemzetközi specialitások, mint a hagyományos mediterrán előételek és a finom lazac, mindezt tipikusan olasz környezetben, mind a dekoráció, mind a háttérzene tekintetében.
  • El Mariachi mexikói étterem: két nemzetközi testvéréhez hasonlóan az El Mariachi mexikói étterem is üdülőhelyünk tengerpartján található. Tökéletes hely az egész család számára, hogy ízletes, színekkel, ízekkel és textúrákkal teli mexikói ételeket kóstolhasson meg egy nyílt térben, amelyet a helyi zene elevenít fel. Nem szabad kihagyni!
  • Teppanyaki & Sushi Bar ázsiai étterem: gondolkoztál már azon, hogyan készül a sushi? Most megtudhatod! Ázsiai konyhára specializálódott séf a szemünk láttára készít a rácson finom japán ételeket.
  • Food truck: minek menjünk étterembe, ha enni a strandon is lehet?! A strandbár és a snack bár közelében helyezkedik el, olyan padok mellett, ahol kényelmesen elfogyaszthatja az ételt anélkül, hogy elhagyná a strandot, vagy normál ruhát, cipőt kellene viselnie, mert épp fürdőruhában éhezett meg. Nyitva: 11-18.30 óráig

Sport: Maradj formában a nyaraláson! A Vista Sol Punta Cana Beach Resort & Spa egy korszerű, 115 m2-es edzőteremmel rendelkezik, amely teljesen felszerelt a legjobb szolgáltatásokkal, hogy sportoss maradhass a nyaralás alatt is!

Véleményünk: törzsutasaink által nagyon kedvelt szálloda, mindenben megfelel a kategóriájának, azon Utasoknak ajánljuk, akik nem vágynak nagy luxusra, de fontos a szép tengerpart. Nem árulunk zsákbamacskát! Tekintse meg a szállodáról készült 26 perces videót és döntse el Ön, hogy megéri-e amit ajánlunk!

Fakultatív programok: magyar idegenvezetőnk a helyszínen igénybe vehető, kérje munkatársainktól a magyar nyelvű fakultatív programok árlistáját!

A részvételi díj a repülőgépek és a szálloda telítettségének függvényében változhat, emelkedhet, így érdemes mielőbb helyet foglalnia! 

Figyelem: foglalásnál a pontos, útlevélben szereplő utasneveket kérjük megadni, utólag a név módosítására nincs lehetőség! 

Turnusok: lehetőség van tetszőleges hosszúságú turnus foglalására, kérje ajánlatunkat akár 10-12-14 éjszakával kapcsolatban is!

Bécsi indulással is kérhető, forduljon kollégáinkhoz bizalommal!

+ 1 tipp: kérje ajánlatunkat rendkívül kedvezményes hosszú turnusokra, akár egy hónapra. Lehet sokat spórolhat a rezsiszámlán!

Beutazási feltételek: 2021. január 1-től a Dominikai Köztársaságba történő beutazáshoz az utasoknak egy online formulát kell kitölteniük. A hatóságok csak ezt fogják elfogadni. https://eticket.migracion.gob.do/ Egy regisztráció alatt fel lehet rögzíteni az összes utast, 1 kód elegendő. A végén kapott QR kódot majd be kell mutatni, így érdemes kinyomtatva magukkal vinni. Amennyiben elakadnak a kitöltéssel, kollégáink szívesen segítenek benne. Hazaútra egy másik QR kódot kell elkészíteni.  További részletek: https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/dominikai-koztarsasag   

FONTOS! Az útlevélnek a hazaérkezéstől számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie!



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy feladható poggyásszal,
- illeték,
- transzfer a repülőtér és a szálloda között,
- szállás kétágyas szobában (pótágy lehetséges, egy fő utazása esetén egyágyas felár fizetendő),
- all inclusive ellátás,
- magyar asszisztencia és idegenvezetés a helyszínen.


Külön fizetendő:

fakultatív betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás Premium 950 Ft - Privilege 1 300 Ft/fő/nap.

A gyermekekre be nem töltött 18 éves korig 25% kedvezmény jár. 
70-79 év közöttiek pótdíja +100%, 80-89 év közöttiek pótdíja + 250%. 
70-89 év között Privilege nem köthető. 
Európán kívül 50% pótdíj fizetendő, kivéve USA és Kanada, ahol a pótdíj +100%. 

Családi biztosítás 2 felnőtt + 3 gyermek (18 éves korig) kedvezményes áron kapható, kérje ajánlatunkat!


fakultatív útlemondási biztosítás 3%, utólag nem köthető!

 

Biztosítási szabályzat:

https://assets-eu-01.kc-usercontent.com/65b2eb68-cf8e-0106-94e7-7fcbfbaa6c5e/7de95e79-9e03-42c2-a35a-63ded578660c/ATLASZ_Utasbiztositas_szabalyzat_2020.pdf

Kalkulált útlemondási szabályzat: https://assets-eu-01.kc-usercontent.com/65b2eb68-cf8e-0106-94e7-7fcbfbaa6c5e/93254d79-2bda-4827-af6f-03a8293aea31/ATLASZ-Kalkulalt-Utlemondas-Biztositas-szabalyzata-2020.pdf 


Igény szerint hosszabb-rövidebb turnusok, más hotelek is foglalhatók, kérje személyre szabott ajánlatunkat! Az árak a telítettség függvényében emelkedhetnek!

A foglalás 35 napon kívüli indulás esetén a repülőjegy árának 100%-a, a földi szolgáltatások árának 40 %-ának megfelelő előleg befizetése mellett lehetséges. A hátralék fizetése 35 nappal az indulás előtt esedékes. 35 napon belüli indulás esetén a teljes részvételi díj fizetendő.

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak