Maldív-szigetek: Embudu Village 3*+, superior szobában, teljes panzióval

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 194546
Lejárt ajánlat
Ellátás: teljes ellátás
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Maldív-szigetek
Város:

Szállás / program részletes leírása



Utazzon Ön is velünk a csodás szépségű Maldív-szigetekre, és felejtse el a vírust!

Maldív-szigetek jelenleg az egyik legbiztonságosabb úticél a világon. Segítünk Önnek is megszökni kicsit az itthoni nyomás alól...

Itt álélheti most is a biztonságos nyaralás élményét és a teljes visszavonulást.

A Maldív-szigetek csodálatos korallzátonyai búvárkodásra és fürdőzésre csábítanak minden idelátogatót. Az álomszép strandok vakítóan fehér homokja, a banánfák és kókuszpálmák zöld levelei szinte világítanak a türkizkék Indiai-óceánban. A zátonyok színes lakói, fenséges tengeri teknősök, elbűvölő szirti cápák és ráják valamint nagy halrajok kísérik a sznorkelezőket és úszókat a csodálatos vízi világ mentén. Legyen akár kezdő vagy profi búvár, mindenképp egy gyönyörű víz alatti paradicsom nyílik meg az Ön számára. Amennyiben mélyebbre szeretne ereszkedni, képzett búvároktatók állnak rendelkezésére.

Időjárás és éghajlat:  Maldív-szigeteken nedves trópusi, tengeri klíma uralkodik az egész év folyamán. Mindig kellemes az időjárás és a víz hőmérséklete is mindig príma! A levegő hőmérséklete egész évben maximum 29 és 34, minimum 22 és 25 között mozog (a legmelegebb az április). A víz hőmérséklete egész évben 27-28 fok körül van. A levegő páratartalma: 74-81 százalék között. A legtöbb eső június és október között van, a legkevesebb november és április között. 

 

Maldív-szigetek: Embudu Village 3+*

http://www.embudu.com/

A  Dél- Male atollon található családias sziget kb. 180 x 275 m területű, a Wadu-csatornánál fekszik. A transzfer a repülőtérről gyorshajóval kb. 45 perc.

Összesen 122 szobával rendelkezik vízi és sorbungalókban.  A sziget dús növényzettel borított és kb. 20 perces sétával kerülhető meg.  Kitűnő választás búvárok és sznorkelezők számára.

Elhelyezési lehetőségek:
Superior-szobák: Hűtőszekrény, kávé-/teafőző, légkondicionálás, széf, telefon, hajszárító, zuhanyozó, WC és balkon vagy terasz a tenger oldalán.

Vízi bungalók: A kényelmes berendezésű bungalókban ülősarok, kávéfőzőgép, hűtőszekrény, széf, kábel-TV, telefon, hajszárító, fürdőszoba hidromasszázskáddal és zuhanyozóval, WC, üvegablak a padlón és veranda.

Ellátás: Teljes panzió vagy All Inclusive. Minden étkezés büférendszerben.

Szolgáltatások: A vendégek rendelkezésére áll nyitott étterem, lounge, Sunset-terasz, ajándéküzlet, ékszerüzlet, internetsarok (térítés ellenében) valamint a recepciónál WIFI (térítés ellenében) és ingyenes széfek. Wellness, masszás.

Sportolási lehetőségek: Biliárd, asztalitenisz, tollaslabda és röplabda. Térítés ellenében: sznorkelfelszerelés, szörf, vízi sportok és búvárkodás (Diverland).

 

Utazás: menetrendszerinti járattal Budapestről egy átszállással a szabad helyek függvényében.

Felhívom szíves figyelmét, hogy nem tartalmaz magyar nyelvű helyi idegenvezetést vagy asszisztenciát a helyszínen!
A  rendelkezésre álló helyek függvényében az árváltoztatás jogát fenntartjuk! 

 

Beutazási feltételek: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/azsia?maldiv-szigetek 

 

Transzfer: A transzferidőket az egyes szállodák leírásánál külön-külön adtuk meg. Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy a hidroplán-transzfer esetén max. 20 kg csomagot ill. plusz 5 kg kézipoggyászt lehet ingyenesen szállítani. Előfordulhat, hogy a hidroplán nem tud közvetlenül a sziget stégjénél leszállni, és a vendégeket csónakokkal szállítják a leszállás helyétől a szigetig. Több szigetre történő, közös transzfer esetén előfordulhat, hogy a repülőtéren hosszabb ideig kell várakozni. Kedvezőtlen időjárási viszonyok esetén előfordulhat, hogy 1 éjszakát Male-ban vagy valamelyik másik - a repülőtérhez közel eső - szigeten kell eltölteniük. 

Biztonság: A Maldív-szigetek a biztonságos úticélok közé tartozik, ennek ellenére ajánlatos minden dokumentumot és értéktárgyat (pl. készpénz, ékszer, útlevél, utazási dokumentumok) széfben tárolni.

Búvárkodás: Szinte valamennyi szigeten található búváriskola, melyek előre foglalható búvártanfolyamokat, korlátlan merüléseket és búvárcsomagokat kínálnak. Szigonyok és víz alatti fegyverek használata szigorúan tilos és jelentős pénzbüntetéssel sújtják.

FONTOS: A vízi élővilág károsítása ill. gyűjtése (mint pl. korallok, kagylók, teknősbékák) tilos, és szigorúan büntetik! Kérjük, hogy a használt elemeket, a naptejek és kozmetikai cikkek dobozait illetve üvegeit vigyék magukkal, hiszen a Maldív-szigeteken nem megoldott a hulladék környezetbarát tárolása és megsemmisítése.

 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
-elhelyezés: superior szobában (pótágy lehetséges, egy fő utazása esetén egyágyas felár fizetendő, igény szerint más szobatípusokra kérje ajánlatunkat)
-teljes ellátás, felár ellenében all inclusive ellátás is kérhető
-transzfer
-repülőjegy

Az ár nem tartalmazza:
-reptéri illeték
-foglalási díj

 

Külön fizetendő:
- fakultatív betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás 980 Ft/fő/nap. Biztosított csak olyan, bejelentett állandó magyar lakcímmel vagy érvényes tartózkodási engedéllyel rendelkező személy lehet, aki rendelkezik Magyarországon érvényes általános egészségbiztosítással.
- fakultatív útlemondási biztosítás 1 millió forintos szerződés összegig 2%, 1-2 millió forintos szerződés összegig 2,5%, 2-3 millió forintos szerződés összegig 3,5%, Z1-es Covid fertőzésre is kiterjedő útlemondási biztosítás 4,5%. Az útlemondási biztosítás önrésze alapesetben a szerződés összegének 20%-a. Ha foglaláskor megköti hozzá a fenti betegség biztosítást is, és a biztosítási összeg nem haladja meg a 2 millió forintot, akkor az önrész nulla lesz, azaz lemondás esetén a keletkezett kár 100%-át térít a biztosító. Csak foglaláskor köthető, utólag nem. A biztosítás kizárólag Magyarországról induló utazásokhoz köthető meg.

 

Igény szerint hosszabb-rövidebb turnusok, más szigetek igény szerint kérhetők! Az árak a telítettség függvényében emelkedhetnek!

A foglalás 40 napon kívüli indulás esetén a repülőjegy árának 100%-a, a földi szolgáltatások árának 40 %-ának megfelelő előleg befizetése mellett lehetséges. A hátralék fizetése 40 nappal az indulás előtt esedékes. 40 napon belüli indulás esetén a teljes részvételi díj fizetendő

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak