SZUPER AKCIÓ!!! Maldív-szigetek: Bandos Island 4*+, all inclusive ellátással!

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 154942
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Maldív Köztársaság
Város:

Szállás / program részletes leírása



ELŐFOGLALÁSI AKCIÓ A CSODÁLATOS, LENYŰGÖZŐ SZÉPSÉGŰ MALDÍV-SZIGETEK EGYIK GYÖNGYSZEMÉRE!
 

A Maldív-szigetek csodálatos korallzátonyai búvárkodásra és fürdőzésre csábítanak minden idelátogatót. Az álomszép strandok vakítóan fehér homokja, a banánfák és kókuszpálmák zöld levelei szinte világítanak a türkizkék Indiai-óceánban. A zátonyok színes lakói, fenséges tengeri teknősök, elbűvölő szirti cápák és ráják valamint nagy halrajok kísérik a sznorkelezőket és úszókat a csodálatos vízi világ mentén. Legyen akár kezdő vagy profi búvár, mindenképp egy gyönyörű víz alatti paradicsom nyílik meg az Ön számára. Amennyiben mélyebbre szeretne ereszkedni, képzett búvároktatók állnak rendelkezésére.

BANDOS ISLAND RESORT AND SPA 4*+

Ideális választás sportkedvelők, aktív pihenésre vágyók és családok számára egyaránt. A sziget körül több mint 40 merülőhely található, amelyek garantáltan minden búvár szívét megdobogtatják. 
Fekvése: A kb. 600 x 400 m területű sziget az Észak-Male-atoll déli részén fekszik, ideális kiindulópont búvárkodáshoz és sznorkelezéshez. A fajokban gazdag korallzátony kb. 35 m-re. A transzfer a repülőtérről gyorshajóval kb. 20 perc.

Felszereltsége: A törzsvendégek körében kedvelt, dús növényzettel borított szigeten 215 szoba található. Rendelkezésre áll hall ülőgarnitúrákkal, főétterem, több a`la carte-étterem, internetkávézó, több bár, ajándéküzlet, ékszerüzlet, fodrászat, klinika orvosi ellátással és dekompressziós kamrával, valamint édesvizű úszómedence pool-bárral. 

Szobatípusok ( áraink a kerti villa árát tartalmazzák )

- A sziget belsején, sorbungalókban található classic szobák kb 30nm alapterületűek, egyszerűen berendezettek,kávé-/teafőző, minibár, légkondicionálás, széf, SAT-TV, telefon, WIFI, hajszárító, zuhanyozó, WC és terasz található.
- Az ízlésesen berendezett standard szobák kb 38 nm alapterületűek, a búvárközpont közelében találhatóak, az egyéb felszereltség megegyezik a classic szobáéval.
- A sok természetes anyaggal tervezett kerti villa szobán kb 37 nm alapterületűek, a Standard szobával megyegyező felszereltséggel, medence felé nézőek.
- Az elegáns deluxe szobák kb 54 nm alapterületűek, bungalow-ban helyezkedik el.
- Az önálló épületben található superior beach villa kb 110 nm alapterületűek, kétszintes, az alsó szinten található a nappali, a felső szinten, egy galérián a háló. Tartozik még hozzá egy félig nyitott fürdőszoba jacuzzival, valamint egy külső zuhany. 
- A víz felett, cölöpökön álló water villa kb 117 nm alapterületűek, a beach villával megegyező felszereltséggel, egy lenyűgöző napozóterasszal, melyről közvetlenül le lehet jutni a tengerhez.

Ellátás: all inclusive.

Sport: fitneszterem, asztalitenisz és röplabda. Térítés ellenében: biliárd, aerobic, squash, kivilágítható teniszpálya, tollaslabda, sznorkelfelszerelés, búvárkodás és vízisport-központ (pl. kajak, szörf, vízisí, katamaránozás, vitorlázás). 

Wellness: Gőzfürdő és szauna. Térítés ellenében: masszázs, szépségszalon és kezelések a professzionális Orchid Spa-ban. 

Egyéb időpontokkal és szállásokkal vagy szobatípussal kapcsolatban kérjen ajánlatot még ma és személyre szabott ajánlatot küldünk!

Felhívom szíves figyelmét, hogy a fenti ajánlat nem tartalmaz magyar nyelvű helyi idegenvezetést!

A részvételi díj a repülőgépek és a szálloda telítettségének függvényében változhat, emelkedhet, így érdemes mielőbb helyet foglalnia!  

A jegykiállítást követően a repülőjegy nem módosítható, nem visszaváltható, ezért a pontos, útlevélben szereplő nevek megadása szükséges. 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás 7 éjszakára kétágyas szobában (pótágy lehetséges, egy fő utazása esetén egyágyas felár fizetendő),
- all inclusive ellátás.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- fakultatív baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- repülőtéri illeték,
- fakultatív útlemondási biztosítás. 

 

Hosszabb-rövidebb turnusok, más szigetek igény szerint kérhetők! Az árak a telítettség függvényében emelkedhetnek!

 

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 486 utazás 337 417 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak