Mauritius, Flic-en Flac: Sands Suites Resort and Spa 4*, félpanzióval

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 354591
Indulás dátuma:2024.04.03. (Sze)
Időtartam:10 nap/7 éj
Ár:  974 400 Ft / fő (alap ár)
Teljes ár:  974 400 Ft / fő
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Mauritius
Város: Flic en Flac

Szállás / program részletes leírása



Mauritius: Afrika keleti partjától kb. 3000 km-re, Madagaszkár mellett található ez az egzotikus, vulkáni eredetű trópusi sziget, amelyhez néhány körülötte elhelyezkedő atoll is tartozik. A sziget óriási ragyogó smaragdnak tűnik a szikrázó napfényben, különlegessége, egyedisége történelmén túl gazdag növény- és állatvilágában is megmutatkozik. Mauritiust nevezték már "Ezüst földnek", a Hattyúk szigetének, majd 1598-ban a holland kereskedők által kapta mai nevét. Mauritiust még nevezhetjük az "Örök nyár" szigetének is, hiszen a tengerpart vonulatában az éves átlaghőmérséklet 19-31 Celsius fok körüli. A nyár novembertől áprilisig, a tél pedig májustól októberig tart.

A sziget 67 km hosszú és 46 km széles, alapterülete 1865 km2. Először hollandok, majd franciák, később pedig az angolok gyarmatosították és csak 1968-ban vált  függetlenné. 1992 óta köztársaság. A sziget fővárosa Port Louis, amely örökségként még ma is az Indiai-óceán kapuja. Elővárosaival egy lüktető, forgalmas nyugat-európai kikötővároshoz hasonlít. Ez a sziget kereskedelmi és üzleti központja is. A szigetlakók szeretettel fogadják a távolról ide érkező turistát. A vulkanikus eredetű sziget 160 km hosszú, fehér homokos tengerpartján kívül még csodálatos látnivalókat kínál az idelátogató számára. Káprázatos látványt nyújtanak a botanikus kertek, a cukornád- és trópusi gyümölcs ültetvények hatalmas területei. A sziget érintetlen erdeiben szarvasok, vaddisznók és makákó majmok élik világukat szabadon. A sziget őshonos nagytestű galambféle madara, a DODO madár mára sajnos már a kipusztult fajok egyike. Ennek a madárnak a jelképe sok helyen feltűnik, pl. a Mauritius légitársaságnak is ez a madár a jelképe.


SANDS SUITES RESORT & SPA HOTEL 4*

https://www.sands.mu/en/

Elhelyezkedés:
Maruritius egyik legszebb részén  Flic en Flac hosszú homokos partján lelyezkedik el a sziget nyugati oldalán, kilátással a kék minden színében pompázó türkiz Tamarin öbölre és a legendás sziklára a Le Monre félszigeten.  Az öböl, ahol a szálloda található, ideális lehet delfinek megfigyelésére is. Flic en Flac központja kb 5 km-re, míg Port Louis kb 30 km-re található.

Szálloda:
A 2001-ben épült, de 2014-ben teljes felújításon átesett szálloda összesen 94 szobával rendelkezik. A vendégek kényelmét recepció, 3 étterem, bár, medence, napágyak, napernyők, ajándékbolt, fodrász, ingyenes WIFI, mosoda szolgálja.

Szobák:
- superior suite ( az ár ezt tartalmazza ): kb. 51-60 nm alapterületű, fürdőszobával, hajszárítóval, egyénileg szabályozható klímával, széffel, TV-vel, telefonnal, minibárral ( térítés ellenében ), balkonnal felszerelt.
- deluxe suite: felszereltsége megegyezik a superior suite-al, földszinten található.
- beachfront suite: felszereltsége megegyezik a superior suite-al, tengerre néző.

Ellátás:
félpanzió ( reggeli és vacsora ), felár ellenében teljes ellátás.

Sport és szabadidő ( bizonyos szolgáltatások térítés ellenében vehetők igénybe ):
starndröplabda, asztalitenisz, fitnesz terem, kajak, windsurf, sznorkel, tenisz, esti animációs program, búvárkodás, kerékpár kölcsönzés.

Wellness ( térítés ellenében ):
szépségszalon, spa, masszázs, kozmetikai kezelések.


Program:

1. nap: Elutazás Budapestről 
2. nap: Érkezés Mauritiusra a menetrend függvényében, majd transzfer a szállodába. 
3-8. nap: Pihenés a szállodában. Falultatív programlehetőségek, akár magyar nyelven is, kérje a programokról szóló tájékoztatónkat.
9. nap: Menetrend függvényében transzfer a repülőtérre és elutazás Mauritiusról.
10. nap: Érkezés Budapestre.


Hosszabbítás: ha egy hét nem elég, akkor foglaljon akár 9, 11, 13 vagy 14 éjszakás turnust! Erre kérje irodánk ajánlatát.

Az ár NEM tartalmaz magyar nyelvű idegenvezetést. 

Figyelem:  a részvételi díj a repülőgépek és a szálloda telítettségének függvényében változhat, emelkedhet, így érdemes mielőbb helyet foglalnia! Foglalás után a név nem módosítható, kérjük az útlevélben szereplő pontos nevet adja meg, 24-48 órára félretesszük Önnek a helyeket!  
Irodánk nem felel a repülőgép járatok azonos napon belüli esetleges időpont változásaiért, illetve az azok miatt esetlegesen fellépő károkért. A hotel bejelentkezés 15:00-tól lehetséges, a hotel kijelentkezés 11:00-ig lehetséges. A repülőjegy és szállás nem módosíthatóak, nem lemondhatóak, betegségről szóló igazolás esetében amennyiben Ön rendelkezik útlemondási biztosítással 80-100% térítés vehető igénybe.

Részletekről érdeklődjön irodáinkban! 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
-reptéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- félpanziós ellátás.


Külön fizetendő:
fakultatív betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás Classic 750 Ft-Premium 950 Ft - Privilege 1 300 Ft/fő/nap.

A gyermekekre be nem töltött 18 éves korig 25% kedvezmény jár. 
70-79 év közöttiek pótdíja +100%, 80-89 év közöttiek pótdíja + 220%. 
70-79 év között Privilege nem köthető, 80-89 év között Premium és privilege nem köthető. 
Európán kívül 50% pótdíj fizetendő, kivéve USA és Kanada, ahol a pótdíj +100%. 

Családi biztosítás 2 felnőtt + 3 gyermek (18 éves korig) kedvezményes áron kapható, Premium 2 290 Ft / család / nap, Privilege 3 390 Ft / család / nap. 


fakultatív útlemondási biztosítás, melynek összege függ az útja árától, kérje személyre szabott árajánlatunkat!  

 

Biztosítási szabályzat: https://assets-eu-01.kc-usercontent.com/65b2eb68-cf8e-0106-94e7-7fcbfbaa6c5e/7de95e79-9e03-42c2-a35a-63ded578660c/ATLASZ_Utasbiztositas_szabalyzat_2020.pdf

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak