Maldív-szigetek: The Barefoot Eco Hotel (barefoot Hanimadhoo) 3*+

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 238087
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Maldív-szigetek, Maldív-szigetek
Város:

Szállás / program részletes leírása



Hanimadhoo a szigetcsoport északi részén helyezkedik el. A male-i repülőtértől belső repülőjárattal kb. 45 perc alatt érhető el, majd a sziget repülőterétől kb. 15 perces autós transzferrel viszik az utasokat a szállodába.



Hanimadhoo a Maldív szigetcsoport északi részén helyezkedik el. A male-i repülőtértől belső repülőjárattal kb. 45 perc alatt érhető el, majd a sziget saját repülőterétől kb. 15 perces autós transzferrel viszik az utasokat a szállodába.
A szigeten található egy kb. 2.000 lakosú falu, ahol főként halászattal és mezőgazdasággal foglalkoznak az itt élők. Megtalálható a szigeten iskola, rendőrség, egészségügyi központ, mecset és repülőtér is.

Az öltözködést tekintve, alapvetően a könnyű, kényelmes nyári ruhák viselete javasolt, azonban az étterembe és a bárba nem lehet bemenni fürdőruhában vagy vizes öltözékben. A nudizmus szigorúan tilos!

Szobák ("tengerfelőli" szoba) felszereltsége: a szálloda szobái kétszintes épületekben találhatók, pár percre a tengerparttól. Felszereltségükhöz tartozik a légkondicionáló, mennyezeti ventilátor, tea- és kávéfőző, minibár, széf, hajszárító, törölköző, telefon, vezeték nélküli internet elérés.
Óceánra néző szoba: az épületek felső szintjén található, légkondicionált, erkélyes szobák, csodás kilátással az óceánra. Felszereltségük azonos a tengerparti szobákéval.

Ellátás: reggeli. Felár ellenében félpanziós vagy teljes panzós ellátás is foglalható.

Szolgáltatások, sport: étterem, bár, búvár központ, SPA, ajándékbolt.

Természetvédelmi központ: A szigeten kiemelt figyelmet fordítanak a természeti környezet védelmére és arra, hogy minél kisebb mértékben terheljék azt. A természetvédelmi központ létrehozásával az ide érkező turistákat is szeretnék bevonni ebbe a tevékenységbe. Pl., részt vehetnek ú.n. `természetvédő búvárkodáson”, így kis betekintést nyerhetnek a tengerbiológusok tudományos munkájában. Egy `delfin-les” alkalmával pl. a vendégek bevonásával megfigyelik az állatok viselkedését.
A Barefoot Eco Hotel-ben nem csupán egy indiai-óceáni nyaraláson vehetnek részt, hanem részesei lehetnek az élővilág megóvásának.

[VIDEO]



Az utazás menetrendszerinti repülőjáratokkal történik, a repülőjegy árának változása befolyásolhatja a részvételi díjat!


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- reggeli,
- angol idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- vízumdíj,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 411 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak