Indonézia, Nusa Dua: Melia Bali 5*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 237879
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Indonézia
Város: Nusa Dua

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
A sziget szállodáinak egyik gyöngyszeme a Nusa Dua homokos tengerpartján fekvő minden igényt kielégítő Melia Bali luxusszálloda-komplexum. A település fő bevásárló központja a Bali Collection akár gyalogosan is könnyen elérhető.

Szolgáltatások
5 étteremben mind az ázsiai, mind az európai konyha specialitásai megtalálhatók. A vállalkozó kedvű vendégek gyümölcsfaragással, az indonéz nyelv alapjaival, indonéz főzéssel, vagy akár a szarong viselés fortélyaival is megismerkedhetnek. Lagúna stílusú nyitott, és fedett úszómedencéi, valamint fitneszterme magas színvonalú gépekkel várja az aktív pihenésre vágyókat. Animátorok szervezésében sport- és kulturális műsorok, táncórák színesítik a programkínálatot. A szálloda igen nagy gondot fordít a családok kényelmére. Számos gyerek animációs program, gyerek klub, gyerek medence és játszótér szolgálja a legkisebbek kikapcsolódását. Térítés ellenében gyerekfelügyelet, mosoda, szépségszalon, spa központ változatos kezelésekkel, teniszpályák bérlése, vízi sporteszközök használata is lehetséges. A hotel közösségi tereiben és szobáiban ingyenes WIFI lehetőség is biztosított.

Elhelyezés
A balinéz stílusjegyeket magában hordó, igényesen berendezett szobák többsége a földszinten található, kerti bútorokkal berendezett teraszokkal. Felszereltségükhöz LCD tévé műholdas csatornákkal, telefon, minibar (felár ellenében), széf, hajszárító, kávé és tea készítési lehetőség, egyedi irányítású légkondicionáló, WIFI csatlakozási lehetőség tartozik. 2 felnőtt és 2 gyerek elhelyezésére szolgáló családi szobák felár ellenében foglalhatók.

Ellátás
Reggeli, vacsora felár ellenében.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállás,
- Reggeli,

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 881 utazás 351 434 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak