Indonézia, Nusa Dua: Ayodya Resort 5*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 234064
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Indonézia
Város: Nusa Dua

Szállás / program részletes leírása



A Nusa Dua szívében elhelyezkedő luxusszálloda magas színvonalú szolgáltatásai, a Balinéz vendégszeretet és misztikum keveredése minden vendég számára nagyszerű kikapcsolódási lehetőséget kínálnak. A zöldellő trópusi kertben elhelyezkedő ötcsillagos resort 537 elegánsan berendezett szobával és lakosztállyal rendelkezik, elhelyezkedésének köszönhetően a szálloda egész területéről lenyűgözi kilátás nyílik az Indiai-óceánra. Az épülethez egy 300 méter hosszú, fehérhomokos privát strand tartozik.

Program
Első nap:
Elutazás Budapestről, érkezés Denpasar repülőterére a menetrend függvényében.Találkozás a magyar asszisztenciával, transzfer a választott szállodába, bejelentkezés, szobák elfoglalása.

Nyaralás Bali szigetén
Lehetőség van díj ellenében magyar nyelvű programokon való részvételre.

Utolsó nap:
Kijelentkezés a szállodából, transzfer a repülőtérre (magyar asszisztencia nélkül), hazautazás, érkezés Budapestre a menetrend függvényében.



Szolgáltatások: A szállodában 24 órás recepció működik, valamint concierge-szolgáltatás áll rendelkezésre. A vendégek rendelkezésre áll pénzváltó, ATM és pénzváltó, valamint poggyászmegőrzés is igénylehető. A kényelemről mosoda és vegytisztító gondoskodik. Autókölcsönző, kerékpárkölcsönző, ajándékbolt, valamint további kisebb üzletek is működnek a szálloda területén. Tárgyaló és rendezvényterem bérlésére is van lehetőség. A szálloda éttermeiben a japán, olasz, indonéz és balinéz konyhával is megismerkedhetnek, illetve a nemzetközi konyha kínálatából is választhatnak. 3 bár is a vendégek rendelkezésére áll. Napközben a a medence mellett található napozóteraszon is pihenhet. A gyerekek gyerekklubbal várják, illetve felár ellenében gyerekfelügyelet is igényelhető.

Szobák:

A szálloda balinéz stílusban berendezett delux szobái 48 m2-esek, maximum 3 fő elhelyezésére alkalmasak. Minden szobához tartozik erkély. Az alapfelszereltség részét képzi a síkképernyős Tv szatellit csatornákkal, íróasztal, telefon, tea- és kávéfőző,minibár, valamint egy kanapé is helyet kapott. Felár ellenében széf bérelhető. A fürdőszobában fürdőkád, fürdőköpeny és hajszárító található. A szobában vasaló és vasalódeszka is rendelkezésre áll. Minden szobában ingyenes Wifi-elérés biztosított.

A szálloda grande szobái 56 m2-esek, teakfa parkettával burkoltak. A bútokok szintén teakfából készültek. Felszereltségük és maximális kapacitásuk megegyezik a delux szobákéval.

Az Ayodya Place és Ayodya suite kizárólag felnőtt vendégeket fogad. A kertre néző Ayodya Palyce 56 m2-esek, míg a lakosztályok 115m2-esek, berendezésük felszereltségük megegyezik a delux szobákéval. Az Ayodya Place és Ayodya suite vendégei élvezhetik az Ayodya Playce Lounge kényelmét is. A 07-24 óra között nyitva tartó társalgóban wlcome drinkel és hűtött törölközőkkel várják az érkező vendégeket, A reggeli 07-13:30 között vehető igénybe. 10:30 és 15:00 között medence mellett frissítőket, fagyasztott gyümölcsöket, üdítőket, kávét és teát fogyaszthatnak. Délután szendvicseket, tortákat és süteményeket szolgálnak fel. Esténként 18:00 és 19:30 között koktélokat kóstolhatnak (dress kód: alkalmi ruházat). Ingyenes könyvek, magazinok, CD-k, DVD-k és táblajátékok gondoskodnak a kikapcsolódásról. A privát társalgó vendégeinek be kell tartaniuk az területre vonatkozó etikettet, melyek a következők: a jó modor szükséges minden vendéggel szemben alapelvárás. A vendégek csak száraz ruházatban (alsó és felső egyaránt), megfelelő cipőben léphetnek a lounge területére még akkor is ha csak áthaladnak rajta. A törölközőket nem szabad a medence területéről elvinni, illetve szobában elhelyezett törülközőket sem szabad a lounge területére vinni.

Sport és szórakozás:

A vendégek felár ellenében kipróbálhatják a balinéz batikolást, táncórákat vehetnek, színházi előadásokat nézhetnek meg, valamint felpróbálhatják a balinéz ruhákat is. A programok indulási napjáról és idejéről érdeklődjön a szállodában. A szálloda vendégei élvezhetik az Ayodya Spa nyújtotta szolgáltatásokat. Az egzotikus kezelések számtalan lehetőségéből választhatnak, illetve joga órákat is vehetnek. A spa területén fitneszterem is található. A strandok strandröplabdázási és strandfocizási lehetőség áll rendelkezésre meghatározott napokon, kerékpártúrákon vehetnek vészt, vagy akár squasholhatnak is. A strandon szörfözési, valamint snorkelezési lehetőség is rendelkezésre áll.

Ellátás: reggeli



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet menetrend szerint közlekedő repülőjáratra 1átszállással, szállást a megadott ellátással a választott turnusra, helyi idegenforgalmi adót, transzfert Denpasar repülőtér- szálloda - Denpasar repülőtér között, illetve a magyar nyelvű asszisztenciát. A részvételi díj a repülőgépek telítettségének függvényében eltérhet az oldalon feltüntetett összegtől. A repülőjegyek foglalása speciális feltételekhez kötött, ezért foglalás után a jegy nem mondható le és nem visszatéríthető!



Külön fizetendő:

A repülőtéri illetéket (VÁLTOZHAT!) és a repülőjegy felárat, amely bizonyos időszakokban kötelezően fizetendő (VÁLTOZHAT!), baleset, betegség, poggyász biztosítást, a borravalókat, útlemondási biztosítást (1,4%), fakultatív programok költségeit, egyéb étkezéseket. Az egyes szállodák eltérő mértékű depozitot igényelnek, melynek mértékéről utazása előtt érdeklődjön!

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak