Maldív-szigetek: Hotel Holiday Island Resort 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 233974
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Maldív-szigetek
Város:

Szállás / program részletes leírása



A Maldív-szigetek egy igazi Paradicsom, egy trópusi szigetet jelent az óceánba nyúló pálmafákkal, fehér homokos parttal, gyönyörű, türkizszínű lagúnákkal, pompázatos vízi világgal, trópusi, buja növényzettel... Aki a paradicsomot érintetlen trópusi szigetként képzeli el hajladozó pálmafákkal, fehér homokkal borított strandokkal és türkizkék lagúnákkal, azt a Maldív-szigeteken nem éri csalódás. Ismerje meg e valóban természeti csodákkal bíró ország fő vonzerejét, a gazdag tengeri élővilágot, élvezze a gondtalan kikapcsolódást és pihenést.

Program
A szálloda számos fakultatív programlehetőséget kínál, melyekre a helyszínen lehet jelentkezni/befizetni: lakatlan sziget-túra, helyi falu, Male főváros, tengeralattjáró túra, delfinles, éjjeli horgászat stb.





A sziget mérete:700 méter x 100 méter

Elhelyezkedés:A sziget adéli Ari Atollhoztartozik, arepülőterétől a légi transzfer kb. 35 perc. A Sun Island 5 percre található, a két sziget között hajó közlekedik.

Szobák: A kétágyas superior beach bungalók alapterülete 25 m2, privát berendezett terasszal rendelkezik kilátással az Indiai-óceánra. A szobák mindegyike légkondicionált. A szobákban mennyezeti ventilátor, telefon, sat Tv, széf (térítés ellenében), minibár (térítés ellenében), tea és kávéfőző, strandtörölközők, nappali rész, ruhásszekrény, íróasztal található. A fürdőszoba fürdőkád és zuhanyzó is található, illetve egy kültéri zuhanyzó is helyet kapott. A szobákban maximum egy pótágy helyezhető el.

Ellátás: félpanzió, felár ellenében teljes panzió vagy all incluisve ellátás
All incusive ellátás:

-reggeli (07:30-10:00), ebéd (12:30-14:00) és vacsora (19:30-21:00) büférendszerben,
-16:00-18:00-igtea, kávé, szendvics és sütemény, üdítők (kivéve frissen facsart gyümölcslé) és helyi alkoholos italok (kivéve pezsgő) 10:00-01:00 között a fő bárban, illetve 10:00-17:00 óra között a tengerparti bárban.
-Minimum 6 éjszaka tartózkodás esetén egy alkalommal éjszakai horgászat.

Az all incluisve ellátás részletes leírását érkezéskor kapják meg a vendégek.

Szolgáltatások: 24 órás recepció, pénzváltó, ajándékbolt, ékszerbolt, étterem, kávézó, bár (09:00-01:00), beach bár (10:00-12:00 és 14:00-19:00), élőzenés szórakoztató műsorok, kulturális show músorok, diszkó, medence a Sun Island-en (pár perces út motorcsónakkal), napozóterasz, ingyenes Wifi a bár területén
Térítés ellenében: orvosi ellátás, teniszpálya, edzőterem, welless központ, golf szimulátor, snorker, strandröplabda, vízisportok, PADI búvárközpont, kirándulások

Transzfer: Kb. 17 perces légi transzfer a nemzetközi repülőtértől a Villa International Maamigili repülőtérre, majd onnan kb. 5 perces hajóút a Holiday Island-re. A légi transzferen max. 25 kg-os feladott és 5 kg-os kézipoggyász engedélyezett, az ennél nehezebb poggyászok térítés ellenében szállíthatók (kb. 2 USD/kg), mely a helyszínen fizetendő. A transzfer szolgáltató nem garantálja, hogy a csomagok egy gépen érkeznek meg a vendégekkel, de garantálja, hogy az érkezés napján megkapják!



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet menetrend szerint közlekedő repülőjáratra, turistaosztályon 1átszállással, szállást a megadott ellátással a választott turnusra. A tartózkodás tetszés szerint hosszabbítható extra éjszakákkal. A részvételi díj a repülőgépek telítettségének függvényében eltérhet az oldalon feltüntetett összegtől. A repülőjegy kiállítás után nem visszatéríthető és nem módosítható!



Külön fizetendő:

Baleset, betegség, poggyász biztosítást, a repülőtéri illetéket, az útlemondási biztosítást (az alapár 1,4%-a), a helyi transzfert (belső repülőjárattal vagy gyorshajóval)

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak