Zanzibár, Kiwengwa: Neptune Pwani Beach Resort & Spa 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 174898
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tanzánia
Város: Kiwengwa

Szállás / program részletes leírása



Zanzibár évtizedek óta misztikus és varázslatos hely, a világ egyik legromantikusabb helyszíne, amit a gyönyörű türkizkék tenger, és a fehér homokos  tengerpart tesz felejthetetlenné az idelátogatóknak.

Zanzibár Tanzániához tartozó szigetcsoport Afrika keleti partjainál. Mindössze két szigetből áll: Unguja és Pemba. Székhelye és legnagyobb városa Zanzibar City.

Zanzibár gazdasága főleg a fűszer termelésére és a turizmusra épül. Az elmúlt néhány évben a sziget turistaforgalma fellendülni látszik, hiszen a helybéliek barátságosak, vendégszeretőek, s nem utolsó sorban az ország különlegessége miatt látogatnak ide egyre többen.  Unguja szigeten fekvő Zanzibár város régi központja és idegenforgalmi attrakciója „Mji Mkomwe” (óváros), amit sokan az angol nevén ismernek: Stone Town, vagyis Kőváros. A Kőváros köré később vályogházak épültek, ahol az újonnan érkezők telepedtek le. Ez az egyetlen, ma is működő ősi város Kelet-Afrikában, mely az UNESCO Világörökség részét képezi. Egy időben a zanzibári kikötő volt az egész kontinens egyik legfontosabb állomáshelye, ahol elefántcsonttal, teknőspáncéllal, ébenfával, fűszerekkel megrakott hajók várakoztak, hogy aztán kelmékkel, ruhákkal, gyöngyökkel, kínai porcelánnal, selyemmel, fegyverekkel, borral, búzával térjenek vissza. Zanzibár szigete 20 000 éve lakott, és valószínű, hogy első lakói az afrikai kontinensről érkeztek.

Zanzibáron trópusi, egyenlítői klíma van. Ez azt jelenti, hogy egész évben magas a hőmérséklet hosszabb-rövidebb esős időszakokkal. A legtöbb csapadék október közepétől november közepéig van, de jelentősek az áprilisi záporok is. Az eső rövid, de nagyon intenzív. Nyár: novembertől májusig forró az idő, nagy páratartalommal. Tél: júniustól októberig meleg, napos, kellemes az idő. Ideális utazási időpont: december - március, július - október.

NEPTUNE PWANI BEACH RESORT & SPA 5*

A szálloda honlapjának megtekintéséhez kattintison ide <<

Fekvése: ez a gyönyörű üdülőhely Kiwengwa városában van, a festőien gyönyörű fehérhomokos tengerparton, Zanzibár északkeleti részén. Transzferidő kb. 50 perc a repülőtértől.

Szálloda: a hangulatos szálloda hagyományos afrikai stílusban épült. A komplexum közepén, a trópusi kertben két medence, egy gyerekmedence és egy poolbár található, ahol a strandtörölközők, a napozóágyak és napernyők térítésmentesen állnak a vendégek rendelkezésére. A szállodában található egy főétterem, valamint á la carte étterem is, ahol belekóstolhatnak a nemzetközi ételek mellett az indiai, olasz és thai specialitásokba is (bejelentkezés szükséges). WIFI az egész épületben ingyenesen elérhető.

Szoba
standard szobák: a kétszintes épületben találhatók, kellemesen berendezve. Felszereltségük: légkondícionáló, zuhanyzó, WC, hajszárító, széf, műholdas TV, minibár.
- bungalókban elhelyezett deluxe szobák: hagyományos zanzibári stílusban lettek berendezve. Felszereltségük: légkondícionáló, zuhanyzó, WC, hajszárító, széf, minibár, műholdas TV, tea- és kávéfőző, erkély. Tengerre vagy kertre nézőek. 

Ellátás:  all inclusive. Svédasztalos, részben menüs. 10 és 18 óra között snack, kávé és tea, 10 és 24 óra között pedig helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyaszthatóak. 

 

FIGYELEM: AZ ÁRAK A TELÍTETTSÉG FÜGGVÉNYÉBEN VÁLTOZHATNAK!



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive ellátás
- magyar nyelvű asszisztencia a helyszínen.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás (980 Ft/nap/fő),
- útlemondási biztosítás (1 millió forintos szerződés összegig 2%, 1-2 millió forintos szerződés összegig 2,5%, 2-3 millió forintos szerződés összegig 3,5%, Z1-es Covid fertőzésre is kiterjedő útlemondási biztosítás 4,5%)

Helyben fizetendő:
- vízum: 50 USD / fő,
- kilépési illeték: 25 USD / fő
- idegenforgalmi adó

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak