Luxus akciós áron! Dominikai Köztársaság, Punta Cana: Now Larimar Resort & Spa 5*, all inclusive, magyar idegenvezetéssel!

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 140281
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Dominikai Köztársaság
Város: Bavaro, Punta Cana

Szállás / program részletes leírása



SZUPER ÁRAK, ELŐFOGLALÁSI AKCIÓ! Siessen Ön is, a helyek gyorsan fogynak!

 

A 10.28-as dátumra, az őszi szünetre Budapestről csoportkísérővel, aki segít a reptéri becheckolásban, és a párizsi átszállásban is! 

 


Profi magyar idegenvezetőkből álló Csapatunk áll az Ön rendelkezésére a nyaralás teljes időtartama alatt:
- non-stop hívható telefonszám
- magyar nyelvű transzfer a repülőtérről a szállodába
- magyar nyelvű kirándulások megszervezése
- esküvőszervezés (hivatalos vagy szimbólikus)
- konferenciaszervezés vagy üzleti találkozók
- bármilyen egyéb kívánsággal kapcsolatban kérje ajánlatunkat!

A Dominikai Köztársaság területe 2000 évvel ezelőtt még az Arawak- indiánok birodalma volt. Az indiánok kenukkal érkeztek a karib-tengeri szigetre, ahol békés települést alakítottak ki. 1492. december 5-én Kolumbusz Kristóf India helyett - melynek felfedezésére indult - ezen a karib-tengeri szigeten kötött ki. Az újonnan felfedezett ország a "Santa Maria" nevet kapta. Az itt található hegyes vidék miatt a spanyolok szinte otthon érezték magukat, és ezért "Espanola" névre keresztelték át a területet. 4 évvel később építették a sziget első városát, Santo Domingót, ahol a Columbus Palota is található, amely ma múzeumként üzemel. Santo Domingo óvárosát az UNESCO a világörökség részévé nyilvánította. A Samana-félsziget 14 km széles, szinte érintetlen öblében minden évben december és március között megfigyelhetik a párzásra ideérkező bálnákat. Történelmi jelentősége és természeti szépsége miatt a karib szigetvilágban fekvő országot évek óta számos turista keresi fel, hogy élvezzék a napsütést, a kristálytiszta tengert és a kókuszpálmák árnyékát. Mindezt kiegészíti a helyi emberek vidámsága és szívélyes vendégszeretete.

Punta Cana kétségkívül a sziget legszebb strandszakaszai közé tartozik. A kb. 50 km hosszú, finom, szinte vakítóan fehérhomokos part látványától eláll a lélegzetük. Az idilli természetben, a pálmafákkal és trópusi növényekkel övezett keleti parton biztosan kellemesen fognak nyaralni és kikapcsolódni. A finomhomokos tengerparton pálmafák hűs árnyékából gyönyörködhetünk a horizonttal egybeolvadó tengerben. De nem csak a pihenni vágyók, hanem a vízisport szerelmesei is megtalálják a hozzájuk illő programokat. Az itt található szállodák pedig all inclusive ellátással és számos kikapcsolódási lehetőséggel kényeztetik vendégeiket. Dominika a legjobb választás a tökéletes kikapcsolódáshoz és egy jól sikerült nyaraláshoz!

 

Now Larimar Resort & Spa 5*, all incluisve
A szálloda honlapja >>

A NOW szállodalánc tagjai Mexikóban és a Dominikai köztársaságban találhatóak, a szálloda koncepciója a határtalan luxust ígéri az ide látogatóknak. I'm living in the Now! Azaz a jelenben élek! Ön is? Ha igen, akkor itt a helye. 

Fekvése: Színvonalas, felújított, igényes szálloda Bavaro Playa fehérhomokos tengerpartján, kiváló szolgáltatásokkal várja régi és új utasait! Tökéletes menetülés a mindennapos mókuskerékből családoknak, nászutasoknak, fiatal pároknak és idősebb romantikusoknak. Punta Cana nemzetközi repterétől 14 km távolságra fekszik!

Díjak és elismerések
- RCI Gold Crown Resort
Certificate of Excellence (Kíválóság tanusítvány) 2014, Tripadvisor (3.412 utas kiválóra értékelte ezt a szállodát, tekintse meg a részleteket itt >>)

Szobák: az árban kertre néző szoba, mely a tengerparttól kicsit távolabb helyezkedik el (kb. 700 méter, golfkocsi a tengerpartra igénybe vehető), külön recepcióval rendelkezik a becheckoláshoz. Felár ellenében medencére és részben tengerre néző szoba illetve családi szoba és többféle lakosztály is foglalható. Minden szoba tágas, franciaággyal vagy két ággyal rendelkezik, bútorozott balkon vagy terasz is tartozik hozzá. 


Szolgáltatások:
- luxus szállás, hihetetlen kilátással (különböző szobatípusok, kérje ajánlatunkat a nem standard szobákkal kacsolatban)
- büfé-étterem, több különleges a'la carte étterem, beach bár és pool bár
- 24 órás szobaszervíz
- korlátlan premium italok tíz bárban illetve társalgóban (egyes italok felár ellenében)
- nappali és esti szórakoztató programok
- wifi
- szabadtéri színház, diszkó, kaszinó, butikok, miniclub 4-12 éveseknek, animációs programok,
- úszómedencék, gyerek medence, jacuzzi.

Térítés ellenében: gyermek felügyelet, fodrász, orvosi vizsgálat, internet, ruhatisztítás, esküvő szervezése.

Sport: fitnesz, tenisz, íjászat, röplabda, kosárlabda, vízilabda, asztali tenisz, kajak, szörf, vitorlás.

Térítés ellenében: tengeri horgászat, búvárkodás (PADI), motoros vízi sporteszközök, teniszpálya este, tenisz oktatása, lovaglás.

Ellátás: all inclusive - korlátlan ételfogyasztás: büfé reggeli, ebéd, vacsora, snack bár, az a'la carte éttermekben a kiszolgálás felárral, előzetes asztalfoglalással lehetséges. Korlátlan italfogyasztás: üdítő italok, helyi és bizonyos nemzetközi alkoholok/koktélok, borok a büfé-étkezésekhez.
- seefood & steakhouse étterem
- olasz konyha
- preferred club büfé étterem
- francia konyha
- ázsiai étterem
- mexikói konyha
- nemzetközi büféétterem
- grill specialitások

Világszínvonalú spa & wellness-részleg: teljes test, arc, haj kezelések valamennyi válfaját igénybe veheti itt, külön térítés ellenében. 

Gyermekek szórakozása: miniclub 3-12 éves korig, több nyelven, kézműves foglalkozások a gyermek klubban, játszótér, kincskereső játékok, falmászás, beltéri játékterem és videojátékok, szökőkút, trambulin, felfújható jéghegy, élvezze az egész család a nagyképernyős filmeket a tengerparton. 


A részvételi díj a repülőgépek és a szálloda telítettségének függvényében változhat, emelkedhet, így érdemes mielőbb helyet foglalnia! Egy hét kevés? Kérje ajánlatunkat, tetszőleges hosszabbítással kapcsolatban!

 

Kérjük, ne feledje a távoli egzotikus országoknál nem érvényes a last minute elv, minél korábban foglalja le utazását, annál többet takaríthat meg a repülőjegyen és a szálláson! A foglalás után a név nem módosítható!



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer a repülőtér és a szálloda között,
- szállás kétágyas szobában (pótágy lehetséges, egy fő utazása esetén egyágyas felár fizetendő),
- all inclusive ellátás,
- magyar asszisztencia.

A 10.28-as dátumra, az őszi szünetre Budapestről csoportkísérővel, aki segít a reptéri becheckolásban, és a párizsi átszállásban is! 


Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás (fakultatív 980 Ft/fő/nap),
- útlemondási biztosítás (fakultatív 1,3-3%).

Helyben fizetendő:
- turistakártya érkezéskor 10 USD/fő, 
- kilépési illeték elutazáskor 20 USD/fő.

Igény szerint hosszabb-rövidebb turnusok, más hotelek is foglalhatók, kérje személyre szabott ajánlatunkat! Az árak a telítettség függvényében emelkedhetnek!

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak